fu'a

Le code ma le uiga o le siosiomaga faagaoioia afi

I lalo o tulaga faʻapitoa, e manaʻomia e le afi se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e maua mai, o le mea moni lava o se faʻataʻitaʻiga faʻavae, e faʻavae i luga o le faʻasologa autu o le fausaga o le afi, ina ia i ai i le afi se puipuiga faʻapitoa (e pei o le pa-faʻamaonia, vailaʻau. anti-corrosion, fafo ma gataifale, ma isi).

O nisi o vaega faʻavae ma faiga puipuia o nei faʻasologa e ese mai le faʻasologa autu, ma o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le siosiomaga faʻaaogaina afi o:

fa'ailoga tulaga fa'apitoa

Ituaiga susū-avela, nofoaga puipuia o le tau TH

Aasa mago, puipuia le tau TA

Teropika, puipuiga o le tau T

Susū vevela, leai se puipuiga o le tau THW

Aasa mago, nofoaga e le puipuia ile tau TAW

Fa'amatalaga o le teropika, leai se puipuiga o le tau TW

I totonu, mama ituaiga e tetee i le corrosion Leai se code

Puipuiga a'a i totonu, feololo F1

I totonu, malosi e tetee atu i le corrosion ituaiga F2

I fafo, mama mama e tete'e W

Puipuiga a'a i fafo, feololo WF1

I fafo, malosi e tetee atu i le corrosion ituaiga WF2

tau laugatasi G

Mo afi / paʻu-faʻamaonia afi faʻaaogaina i lalo o tulaga faʻapitoa, e tatau ona faʻaopoopo le code tulaga faʻapitoa pe a uma le faʻataʻitaʻiga afi pe a faʻatonu.

Fa'aaliga: 1) Nofoaga e puipuia ai le tau: i totonu po'o nofoaga e malu lelei (o lona fausaga fausaga e mafai ona taofia pe fa'aitiitia ai le a'afiaga o suiga o le tau i fafo, e aofia ai tulaga i lalo o le falefa'ato'aga).

2) Leai ni nofoaga e puipuia ai le tau: ea matala uma pe na o se puipuiga faigofie (toetoe lava a le mafai ona puipuia le aafiaga o suiga o le tau i fafo).

q


Taimi meli: Tes-07-2023