fu'a

O le saini i luga ole laiga ole Wolong-ZF JV na faia i le taimi e tasi i nofoaga e tolu o Saina ma Siamani

O Mati 10th, Wolong Electric Group Co., Ltd. na sainia aloaia se konekarate JV ma ZF Friedrichshafen AG.A'afia i le novel coronavirus pneumonia(NCP), na fa'alauiloa ai le konekarate i Shaoxing, Shanghai ma Schweinfurt,Siamani. E ala i le fa'asalalauina o ata i taimi moni, o nofoaga e tolu na fa'ataunu'uina ai le "sainiga i luga ole laiga" i le taimi e tasi.

 

xcv (8)

Nofoaga o sauniga saini i luga ole laiga

Na amata aloaia le sauniga o le sainia i le 3:30 pm (8:30 am CET) i le aso 10, taʻitaʻia faʻatasi e Mr. Douglas Pang, sui o le Komiti Faʻatonu a Wolong Holding Group ma le Pule Sili o Wolong Electric Group,ma Mr. Julian Fieres, Ulu o Sales & Strategy ZF Division E-Mobility.Mr. Chen Jiancheng, Taitaifono o Wolong Holding Group, Mrs. Jenny Chen, Sui Taitaifono ma Peresitene o Wolong Holding Group,Mr. Jörg Grotendorst, Ulu ole ZF Vaega E-Mobility,O le susuga ia Zhen Chen, le Ulu o le ZF Division E-Mobility Asia Pacific ma isi taitai sinia sa auai.

Mr. Ma Weiguang, le Failautusi a Shaoxing Municipal Committee o le CPC,Lu Wei,Sui o le Komiti ma le Failautusi Aoao a Shaoxing Municipal Committee o le CPC,Shao quanmao,Sui Pulenuu o Shaoxing Municipal People's Government,Tao Guanfeng, Failautusi a Shaoxing Shangyu Komiti Itumalo o CPC,Xu Iuni,Sui Failautusi ma Pule Sili o le Itumalo o Shangyu,ma o faauluuluga o vaega talafeagai o le aai ma le itumalo sa auai ma molimauina le sauniga o le sainia.
O Mr. Douglas Pang ma Mr. Julian Fieres na muamua faʻalauiloaina le talaʻaga o le poloketi JV ma mea autu o le galulue faʻatasi i le lumanaʻi.Ua lipotia mai e faapea o ‘au a itu e lua na amata uluai talanoaga i le amataga o Me 2018, ma sa sainia ma le manuia le feagaiga o le malamalama.(MoUi luga o pisinisi faʻatasi ia Novema o le tausaga talu ai ina ua maeʻa suʻesuʻega o poloketi, sainia o le tusi o le faʻamoemoe i le faʻaogaina o le pisinisi faʻatasi ma le afa tausaga o talanoaga atoa ma auiliiliga.O faʻamatalaga faʻamatalaga o loʻo faʻaalia ai o le kamupani faʻapisinisi faʻatasi e igoa ia "Wolong ZF Automotive Electric Motors Co., Ltd."Ma o ana oloa gaosi e aofia ai afi taʻavale afi mo taʻavale eletise, taʻavale faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma taʻavale micro-hybrid.O le tupe faavae muamua a le kamupani o le 53.85 miliona euros, lea e lesitala ai Wolong mo le 39.85 miliona euros ma saofagā i aseta atoa a le pisinisi afi afi, e tusa ma le 74% o le tupe resitalaina a le kamupani JV.ZF Saina na lesitala mo le 14 miliona Euro ma saofagā i tinoitupe i le CNY, faʻamauina mo le 26% o le laumua resitalaina o le JV.I le mae'a ai o le sainia o le konekarate a le JV, o le a faia e itu e lua se faasologa o galuega sauniuni, ma le fa'amoemoe i le fa'agaioiga aloa'ia o le kamupani so'o fa'atasi i se taimi vave e mafai ai.

xcv (9)

nofoaga saini: saini fa'atasi i Siamani, Shanghai ma Shaoxing

Wolong ZF Automotive Electric Motors Co., Ltd. o le a faatuina lona ofisa autu i Shangyu, ma faatuina se vaega fale gaosi oloa i Serbia i lenei tausaga, ma atonu o le a faatuina le vaega vaega i Amerika i Matu i le lumanai.Faatasi ai ma le lelei o itu uma e lua i le taavale afi malosi fou ma le maketi eletise, o le a tuʻuina atu e le kamupani afi ma vaega i le lalolagi-vasega vaega faʻatau oloa ma taʻavale.Jörg Grotendorst, Ulu o le Vaega E-Mobility o le ZF, fai mai o Wolong o se paaga faʻalagolago e faʻamalieina le malosi o le ZF ma, e le gata i lea, faʻaopoopo ia i latou.“Ou te mitamita ona o le aso nei, faatasi ai ma le sainia o lenei konekarate, matou te siitia ai la matou faiga faapaaga i se Kamupani Soofaatasi, i le isi tulaga.”

Na saunoa le Taitaifono o Chen Jiancheng i le sauniga o le sainia.Fai mai a ia, i le avea ai o se faʻalapotopotoga faʻavaomalo ua maeʻa maeʻa le faʻatulagaina o le lalolagi, o Wolong e iai se lisi puupuu o fale afi afi, tagata e ona ma konekarate i toetoe lava o tulimanu uma o le lalolagi.E mafai ona auai i le tauofoga o poloketi afi i le salafa o le lalolagi, faʻafetaui manaʻoga o le tele o atinaʻe 500 i le lalolagi atoa e aofia ai le ZF mo le lagolagoina ma le tautua, ma tauva ma ABB ma Siemens i lenei pisinisi.

“O lenei pisinisi soofaatasi o se soofaatasi moni o malosiaga malolosi.Matou te fuafua e ausia le aofaʻi o tupe teufaafaigaluega o le 320 miliona Euro ma le faʻatauga o le 830 miliona Euro i le 2025, faʻatasi ai ma le silia ma le 2000 tagata faigaluega i le lalolagi atoa.Fai mai le Taitaifono o Chen, o lenei felagolagomai o le a le gata ina fesoasoani i le fuafuaga a le ZF mo le atinaʻeina o le "aʻa i le maketi a Saina ma le tautuaina o maketi a Saina", ae fesoasoani foi ia Wolong e faʻalautele ma faʻamalosia le atinaʻeina o le vaega o afi, e aofia ai le EV Motor, i totonu. laina ma mea e fiafia i ai itu uma e lua.

 xcv (10)

ZF au ta'ita'i

Shao quanmao, sui pulenuu o Shaoxing Municipal People's Government, na saunoa i le sauniga.Fai mai a ia, o le konekarate a le JV o se tulaga taua tele mo kamupani e lua e ausia ai tulaga lelei faʻatasi ma saili le galulue faʻatasi.O loʻo faʻaalia ai le talitonuga mautu o le aufaipisinisi i le atinaʻe o loʻo i ai nei ma le maketi a Saina, ma aumaia ai foi le malosi fou i le faʻamaʻi o loʻo iai nei ma le atinaʻeina o le tamaoaiga.O le a faia foi e le malo i le lotoifale se siosiomaga faapisinisi faaletulafono ma faava o malo ma faia le mea sili tatou te mafaia e lagolago ai le atinaeina o le pisinisi soofaatasi.

Faatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o le maketi fou o taavale afi, o le galulue faʻatasi i le va o Wolong ma ZF o le a faʻaauau pea ona faʻalolotoina i le lumanaʻi, ma faia ai sao lelei i le faʻaitiitia o le carbon dioxide.Matou te faʻamoemoe e ala i le tutusa, faʻamaoni ma le lelei o le galulue faʻatasi, Wolong ZF Automotive Electric Motors Co., Ltd. o le a avea ma taʻitaʻi o le lalolagi i le gaosiga fou o afi afi.


Taimi meli: Feb-02-2024