fu'a

Na sainia e Wolong ma Enapter le Memorandum of Understanding i le Fa'atuina o se Kamupani Soofaatasi mo le Hydrogen electrolyzer i Saina.

I le aso 27 o Mati, 2023, Wolong Group ma Enapter, o se kamupani tekonolosi Siamani o loʻo faʻapitoa i le atinaʻeina ma le gaosia o faiga eletise eletise (AEM), na sainia se faʻamaumauga o le galulue faʻatasi i Italia, faʻavaeina se faiga faapaaga e taulaʻi i le hydrogen electrolysis ma pisinisi faʻapitoa i totonu. Saina.

wps_doc_3

O le sauniga saini na molimauina e le Taitaifono o Wolong Group, Chen Jiancheng, le Taitaifono o Wolong Electric Drive Group, Pang Xinyuan, le Saienitisi Sili o Wolong Electric Drive Group, Gao Guanzhong, faapea foi ma le Pule Sili o Enapter, Sebastian-Justus Schmidt , le CTO Jan-Justus Schmidt, ma le COO Michael Andreas Söhner. 

Pe a faatusatusa i le proton exchange membrane (PEM) electrolysis technology lea e faʻaaogaina ai mea taugata ma seasea faʻaogaina platinum e pei o le iridium, AEM tekinolosi e naʻo mea masani e manaʻomia e pei o uʻamea bipolar plates ma polymer membranes, aʻo ausia tutusa lelei ma faʻavavevave faʻatinoga.E le gata i lea, pe a faʻatusatusa i le alkaline electrolysis (AEL), AEM electrolysis e sili atu le taugofie ma lelei.O le mea lea, o le AEM electrolysis e mafai ona faʻalauteleina lautele i le vaega o le gaosiga o le hydrogen. 

O le fa'aaogaina o le tomai o Wolong i fofo eletise ma le lelei o le gaosiga o gafatia, Wolong ma Enapter o le a galulue fa'atasi e tu'uina atu vaifofo o le gaosiga o le hydrogen ma le fa'aogaina o le hydrogen e saofagā i le ausiaina o sini o le carbon neutrality.Ole Wolong-Enapter hydrogen electrolysis so'otaga fa'atasi i Saina o le a fa'aogaina atoatoa ai le lelei o Enapter ile tekonolosi AEM, ma taula'i ile gaosiga o masini fa'aeletise hydrogen laiti ma megawatt. 

Ua tuuto Wolong i le tuʻuina atu o le saogalemu, lelei, atamai, ma le lanumeamata eletise faʻaogaina fofo ma auaunaga atoa o le olaga i tagata faʻaoga lalolagi.I le faaopoopo atu i afi ma taʻavale, o lana pisinisi e faʻasalalau i luga o felauaiga eletise ma malosiaga faʻafouina, e aofia ai le malosi o le la ma le teuina o le malosi. 

Enapter, o le ofisa autu i Siamani, o se kamupani faʻapitoa i le atinaʻeina ma le gaosia o le AEM electrolysis system, ma ua manuia le faʻalauiloaina o le faʻaogaina o le eletise AEM i luga o le maketi mo le tele o tausaga, o loʻo umia pateni autu i tekinolosi AEM.


Taimi meli: Apr-17-2023